Adrianowro Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 Z obszarów pustynnych , tym razem zajrzałem w bardziej zielone klimaty Model Tamyia +błotniki z blachy + silnik żywica - stojący od kilku lat w dżungli gdzieś na Pacyfiku ... Jedna palma to gotowiec , dwie pozostałe to klony ni + liście od jadara Reszta roślin będzie samoróbką Silnik jeszcze wstawiony na sucho Wnętrze będzie wypalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 ..czy ta folia aluminiowa ma przedstawiać łuszczącą się farbę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 15 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2010 Tak , sreberko dopiero bedzie imitować farbę Na razie wygląda jak............. sreberko Całośc jest na razie złożona tylko na sucho ( pojazd + palmy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 Sam osobiście już nie raz widziałem w innych warsztatach, że sreberko bardzo dobrze się nadaje do takich celów. Adrianowro już czekam na malowanko, bo poprzednie Twoje zniszczone maszyny wyglądały znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 Aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!Wywal te liście od palmy! Please! To w żaden sposób palmy nie przypomina. Jeśli to gotowiec to żałosny (szkoda kasy) - odeślij producntowi z reklamacją. Te liście od wielkiej biedy mogłyby robić za bananowca najwyżej. Ta palma to ma być kokosowiec? Sądząć po pniu to raczej tak. Poszukaj zdjęć w necie to będziesz wiedział o co chodzi. Voyeager robi (chyba) liście fotorawione które z grubsza palmę przypominają. Naprawdę: świetny temat i model i szkoda by było popsuć efekt kichowatymi liśćmi. Na tym etapie można bez problemu poprawić. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 17 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2010 Aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!Wywal te liście od palmy! Please!To w żaden sposób palmy nie przypomina. Jeśli to gotowiec to żałosny (szkoda kasy) - odeślij producntowi z reklamacją. Te liście od wielkiej biedy mogłyby robić za bananowca najwyżej. Ta palma to ma być kokosowiec? Sądząć po pniu to raczej tak. Poszukaj zdjęć w necie to będziesz wiedział o co chodzi. Voyeager robi (chyba) liście fotorawione które z grubsza palmę przypominają. Naprawdę: świetny temat i model i szkoda by było popsuć efekt kichowatymi liśćmi. Na tym etapie można bez problemu poprawić. Pozdrawiam! Zamierzałem wykorzystać jadarowe do dwóch pozostałych http://www.jadarhobby.pl/jadar-35005-liscie-palmy-135-p-14907.html Proponowane przez Ciebie nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 17 Grudnia 2010 Share Napisano 17 Grudnia 2010 Zamierzałem wykorzystać jadarowe do dwóch pozostałych http://www.jadarhobby.pl/jadar-35005-liscie-palmy-135-p-14907.html Proponowane przez Ciebie nie znalazłem. Te są niebo lepsze. voyager: być może są tylko w 72. Sorry. Powodzenia!! I żeby nie było że się wymądrzam zadałem sobie trud i wygrzebałem w prywatnych archiwach parę kokosowców dla Ciebie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi