S.I.C.K Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 Witam mam w planach budowę modelu GMC CCKW 352 (wersja z kołami zapasowymi za szoferką) w skali 1/35. Problem polega na tym że brak mi dokładniejszych danych paki, a szczególnie "stelaża" do mocowania zapasówek (rysunki, wymiary itp), więc jak by któryś z kolegów modelarzy miał takowe byłbym bardzo wdzięczny . Z góry dziękuję i pozdrawiam S.I.C.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 Ja znam fajną galerię,dość spora kolekcja zdjęć oraz manuali od GMC CCKW: http://picasaweb.google.com/archiefbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.I.C.K Napisano 27 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2010 OOO Na pewno się przyda. Dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi