artoor_k Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 Cześć! Na ostatni Małopolski Piknik Lotniczy wreszcie doleciał zapowiadany OV-10A Bronco. Podobał mi się od dawna a jego widok w locie (obłędna sprawa) zapoczątkował proces który zakończył się jakieś dwa miesiące temu w sklepie modelarskim przy odbieraniu własnego "Bronka" Ponieważ wersja A tego samolotu nie należy do moich ulubionych postarałem się też 0o zestaw do konwersji tego modelu na wersję D. Składa się on z kilkunastu elementów żywicznych i fototrawionych: Mam zamiar zrobić maszynę z dodatkową wieżyczką z działkiem (chyba z AH-1 Cobry ): wszystkie powyższe fotki ściągnięte z internetu A oto zdjęcia zestawu Testorsa: Jak widać zestaw korekcyjny jest BARDZO wymagany Jest to niestety jedyny model tego samolotu w tej skali więc chcąc mieć Bronco w czteryósemce jesteśmy skazani na Testorsa :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi