Zekar Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 Witam,zaczyna się wolne,trzeba było coś rozgrzebać. Na tapetę poszedł produkt rodena. Jeśli chodzi o jakość modelu to muszę przyznać,że nie jest źle,jest nawet dobrze. Kilka rzeczy do poprawy ale ogólnie to narzekać nie można. Dotychczas wykonałem obydwa wózki jezdne i wymieniłem narzędzia na przedniej płycie,bo te odlane wraz z kadłubem raczej się do niczego nie nadają. Teraz przyszła pora na wnętrze i tutaj mam pewien problem. To co jest w modelu to dwie kierownice , siedzenia kierowców i radio,no poszaleć to producent nie poszalał. I tutaj moje pytanie,czy ma ktoś może zdjęcia wnętrza "Stummela"? Szukałem w internecie,ale nic nie znalazłem. w ogóle z dokumentacji do tego pojazdu nie ma zbyt wiele. Więc,jeśli ktoś mógłby poratować fotami,to byłbym wdzięczny . A teraz zdjęcia z prac: Wymienione narzędzia,na razie tylko kilof,siekiera niebawem dołączy,chwilowo zaginęła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 Bardzo podoba mi się ten 8-kołowy pojazd. Chętnie będę zaglądał, by patrzyć jak idzie, bo może sam sobie coś takiego sprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2011 Witam,prace znów się rozwlekły w czasie,ale powili idą do przodu. Właściwie to nie ma co pokazywać,ale jak już zacząłem to już dokończe. Zdecydowałem się pomalować wnętrze na kolor bazowy, a sam pojazd będzie w barwach Afrika Korps. Na razie wygląda tak: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi