Skocz do zawartości

Rycerze angielscy z czasów wojny 100-letniej

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To mój 3 pomalowany zestaw - nieustannie jestem zanurzony w realiach wojny 100-letniej. To był chyba najcięższyz estaw któy do tej pory malwoałem (a malowałem tylko 3 jak narazie he he). Wprowadziłem inowacje - zmieniłem pseudoherby rycerzy pieszych na oryginalne z okresu XVwieku (a te zvezdowe zeskrobałem). I obecnie cąłośc wygląda jak wygląda. Fotki poniżej.

f32a2436bd379748med.jpg

3057493f43525549med.jpg

666358308ef1f00cmed.jpg

0f7cc4f064d74103med.jpg

235c0ca5f528fb7bmed.jpg

2cc8520fe38f2f9cmed.jpg

9e93162ecc76e4f4med.jpg

29334c62ca6b7cbfmed.jpg

9eeacc1eed9df164med.jpg

2496fabcd3273814med.jpg

Co o tym myślicie? Jakie są Wasze opinie?

Napisano

Kolejne bardzo dobre figurki Twojego wykonania. Tylko szkoda, że fotki takie małe, gdyby tak były nawet i do 800 pixeli o wiele lepiej byłoby oceniać, a klikanie na fotkę nic nie daje.

Napisano

To miło że się podobaja Są naprawdę fajne, nawet w tej skali - można toczyc niezłe bitwy (z synem) , w dużej obsadzie po obu stronach

Napisano

Kolejne dobre figurki Twojego wykonania. Sam ostatnio pracuję nad swoimi pierwszymi figurkami do gier bitewnych, ale ja bardziej siedzę w temacie II wojny. Mimo wszystko patrząc na Twój wyrób powoli zaczynam nabierać ochotę na takowych wojaków w zbrojach, ale może to w przyszłości.

Jak na razie czekam na kolejną relację z dokończonych figurek.

Napisano

Obecnie zabieram się za polskie hufce spod Grunwaldu:) Wymagac to będzie trochę przeróbek ale... Zobaczymy jak wyjdą i jak sie będa prezentowac naprzeciwko wojsk Zakonu:)