Reno Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 To mój 3 pomalowany zestaw - nieustannie jestem zanurzony w realiach wojny 100-letniej. To był chyba najcięższyz estaw któy do tej pory malwoałem (a malowałem tylko 3 jak narazie he he). Wprowadziłem inowacje - zmieniłem pseudoherby rycerzy pieszych na oryginalne z okresu XVwieku (a te zvezdowe zeskrobałem). I obecnie cąłośc wygląda jak wygląda. Fotki poniżej. Co o tym myślicie? Jakie są Wasze opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 Kolejne bardzo dobre figurki Twojego wykonania. Tylko szkoda, że fotki takie małe, gdyby tak były nawet i do 800 pixeli o wiele lepiej byłoby oceniać, a klikanie na fotkę nic nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reno Napisano 24 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2010 Dzięki za dobre słowo o mojej skromnej robótce. Co powinienem poprawić? W którym kierunku iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reno Napisano 27 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2010 Naprzód!!! Za mną!!! Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 27 Grudnia 2010 Share Napisano 27 Grudnia 2010 W jakiej skali i czyjej produkcji są te figurki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reno Napisano 27 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2010 Figurki są w skali 1/72 a produkcji rosyjskiej firmy Zvezda. Jak sie podobają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 27 Grudnia 2010 Share Napisano 27 Grudnia 2010 podobają się, wyglądają nawet na większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reno Napisano 27 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2010 To miło że się podobaja Są naprawdę fajne, nawet w tej skali - można toczyc niezłe bitwy (z synem) , w dużej obsadzie po obu stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 27 Grudnia 2010 Share Napisano 27 Grudnia 2010 Kolejne dobre figurki Twojego wykonania. Sam ostatnio pracuję nad swoimi pierwszymi figurkami do gier bitewnych, ale ja bardziej siedzę w temacie II wojny. Mimo wszystko patrząc na Twój wyrób powoli zaczynam nabierać ochotę na takowych wojaków w zbrojach, ale może to w przyszłości. Jak na razie czekam na kolejną relację z dokończonych figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reno Napisano 28 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2010 Obecnie zabieram się za polskie hufce spod Grunwaldu:) Wymagac to będzie trochę przeróbek ale... Zobaczymy jak wyjdą i jak sie będa prezentowac naprzeciwko wojsk Zakonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi