Marcin1212 Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 Witam, pierwsza próba sił ze skalą 1:35, i zabawa z brudzeniem (chyba trochę przesadziłem) Oto zdjęcia: http://marcin1212.fotosik.pl/albumy/809682.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2011 Witam poprawiłem zdjęcia (już nie w linku), Czołg sklejał się ciężko widocznie taki jest SKIF, a może bardziej moje zdolności, nie wiem. Na pierwszy model w skali 1:35 trzeba było kupić coś innego producenta może by sklejanie było przyjemniejsze. No cóż może, może,ale już jest cały i gotowy a efekt na zdjęciach, chętnie przeczytam co o nim sądzicie, jakiś rady na przyszłość czego za dużo czego za mało, co zmienić. i to tyle. Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Fajnie pomalowany i brudzenie tez spoko (nie wydaje sie jakos przesadzone). Merytorycznie nie wiem bo nie jestem specem od wspolczesnej pancerki, ale wizualnie mi sie podoba. Gdybys pobawil sie ze zdjeciami troszke wiecej (ladne neutralne tlo + sensowne swiatlo) to byloby jeszcze lepiej. Pozdrawiam. Za Fotosik.pl powinno sie karac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi