kuba2507 Napisano 15 Lutego 2011 Autor Share Napisano 15 Lutego 2011 Karoseria swiezo wypolerowana, jeszcze ciepla:D Teraz tylka ja wyczyscic z pasty no ale najpierw pare poprawek... Najwieksza z nich to karbon;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Masakra... Czemu ja nie mogę uzyskać takiego efektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Oglądam go 10min i nie mogę, przestać lakier geniusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Co to za pofalowania na górnej krawędzi tylnego pasa pod pokrywą bagażnika? Na wlewie paliwa 2 kratery (obie rzeczy widoczne na 2-giej fotce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 16 Lutego 2011 Autor Share Napisano 16 Lutego 2011 Te pofalowania to wyskoczyli mi podczas nalowania... Niestety zauwazylem je dopiero po polozeniu bezbarwnego:/ A te 2 kratery przy klapce to poprostu zebralo sie wiecej lakiery przy lini podzialu. Moglbym to zeszlifowac ale nie chce przetrzec lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 17 Lutego 2011 Autor Share Napisano 17 Lutego 2011 Finish. Jutro jeszcze tylko ta nieszczesna poprzeczke ze spoilera w karbon ( jeszcze raz..) dac, wyczyscic auto i galeria:) Kometarze mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 Ja jestem pod wrażeniem I te białe TE-37... mniam... też mam takie w AE86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi