VVitek Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Ford Transit, skala 1/24, firma ESCI. PS. Przepraszam za źle ustawioną datę w aparacie Fotki robione dzisiaj (29.01.2011) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Szczerze nie wiedziałem że w tej skali powstał jakiś znany dostawczak, oprócz T3 i Sambar'a, a tu takie pozytywne zaskoczenie. Jak dla mnie bomba Fajny patent zastosowała ta firma z przednimi drzwiami, szkoda że nie pokusiła się o otwarcie tylnych bocznych drzwi. Jak z jakością tego modelu ? Swoją drogą świetna baza pod SuperVan'a 2 : Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Świetny model Jako cichy wielbiciel Fordów chciałbym mieć taki model Wątpię żeby ktoś porwał sie na robienie SuperVana, no chyba że ktoś ma dojście do więcej niż jednego modelu Transita... Ja bym nie niszczył takiego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 29 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2011 Jakość patrząc po wypraskach na poziomie Italeri, zobaczymy jak będzie ze spasowaniem. Myślę że jak na model w tym wieku to jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi