imek46 Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Nie wiem czy akurat tutaj powienem ten temat tutaj pokazać, ale w razie czego proszę o przerzucenie.W czasie buszowania po necie znalazłem taką dioramkę: http://jalonso.org/dioramas/d13/d13.html z początku myslałem że gość zrobił całą halę produkcyjną ale na drugiej fotce od góry widać że jest to efekt lustra.Ale kapitalny pomysł i wrażenie. Co o tym sądzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Jak dla mnie rewelacyjnie to wygląda Złudzenie w pierwszym momencie jest niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Ja też myslalem że to cala hala produkcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Robi wrażenie. Chyba wykorzystam ten pomysł do moich celów. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi