kuba2507 Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Witam. Wkoncu udalo mi sie skonczyc model zaczety jakis czas temu. Budujac ten model bylem zmuszony zamowic nowa karoserie( lakierowalem bez podklad :/ i sie karoseria rozpuscila ) jak i normalnego R34 z ktorego wziolem reszte rzeczy. Co do modelu to: -nowe felgi -klatka -nowa kierownica -nowe fotele -lakier czarna perla Fotki: ] Komentarze pozytywne jak i negatywne mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Model jak dla mnie idealny. Koła pasują świetnie. Nie widzi mi się zbytnio klatka (łączenia rur), ale z założoną karoserią tego nie widać. Dwie ostatnie fotki są bardzo ciekawe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Ej to były moje foty chciałem wykorzystać ten patent w suprze, nawet to samo tło ściągnąłem, no nic trzeba będzie wymyślić coś innego A sam model prześwietny, zarówno koncepcja, jak i wykonanie bardzo mi się podobają. Do tego niezłe zdjęcia, mógłbyś sprubować położyć jeszcze szkło, powinno dać niezły efekt ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Fantastyczny Nissan. Świetnie położony kolorek, super wykonanie i ten motyw z tłem - rewelka! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 20 Lutego 2011 Autor Share Napisano 20 Lutego 2011 Problem w tym ze nie mam lustra:D Co od klatki to mi tez sie nie podoba laczenie ale jak na pierwsza klatke i to jeszcze wykonana z patyczkow do uszu to chyba nie jest zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 Problem w tym ze nie mam lustra:D Bardziej chodzi o zwykłą szybę położoną na czarnym podłożu, lustro chyba odbiłoby Ci sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 Nooo piękny Nissan Bardzo ładny lakier. Może klatka trochę za masywna ale z zewnątrz naprawdę cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi