siero182 Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Witam, przedstawiam nowy nabytek. Samolot świetnie Wam zapewne znany, kupiłem z zamiarem poćwiczenia szpachlowania i kładzenia kalek na płynach set i sol, co będzie dla mnie nowością (dotychczasowo humbrol). Być może będę też na nim testował aero, spodziewam się dostawy w przyszłym tygodniu. Na początek inbox: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zostaje kwestia malowania. Będę chciał wykonać go w malowaniu eskadry VF-53 z lotniskowca USS Essex. Schemat malowania tak jak w linku poniżej. Problemem jest dla mnie kolor podwozia, goleni i wszystkiego od spodu samolotu, szukałem w necie ale chyba słabo, nie potrafię znaleźć fotek tej maszyny, a chciałbym wykonać ja w poprawnych kolorach, chodzi również o ułożenie kalek na podwoziu. Możecie zalinkować jakieś pomocne galerie? z góry bardzo dziękuję. Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzbanek Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Zasiadam do oglądania, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi