siero182 Napisano 25 Lutego 2011 Napisano 25 Lutego 2011 Witam, przedstawiam nowy nabytek. Samolot świetnie Wam zapewne znany, kupiłem z zamiarem poćwiczenia szpachlowania i kładzenia kalek na płynach set i sol, co będzie dla mnie nowością (dotychczasowo humbrol). Być może będę też na nim testował aero, spodziewam się dostawy w przyszłym tygodniu. Na początek inbox: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zostaje kwestia malowania. Będę chciał wykonać go w malowaniu eskadry VF-53 z lotniskowca USS Essex. Schemat malowania tak jak w linku poniżej. Problemem jest dla mnie kolor podwozia, goleni i wszystkiego od spodu samolotu, szukałem w necie ale chyba słabo, nie potrafię znaleźć fotek tej maszyny, a chciałbym wykonać ja w poprawnych kolorach, chodzi również o ułożenie kalek na podwoziu. Możecie zalinkować jakieś pomocne galerie? z góry bardzo dziękuję. Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam, Przemek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi