Boro18a Napisano 27 Lutego 2011 Share Napisano 27 Lutego 2011 Witam wszystkich forumowiczów. To jest mój pierwszy post na forum oraz pierwszy model ciężarówki jaki zbudowałem z plastiku długo zastanawiałem się czy go przedstawić bo porównując do innych to moim zdaniem Scania przedstawia się tak sobie; zresztą sami oceńcie. Jako, że dopiero się wprawiam w modelarstwo plastikowe model nie był szpachlowany i malowany. Pomalowałem tylko niektóre elementy. \' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 27 Lutego 2011 Share Napisano 27 Lutego 2011 Witaj na forum, moj pierwszy model (scania 143m 500) tez nie byl pomalowany, ale pamietam ile satysfakcji mialem podczas jego budowy wiec uwazam, ze to sie liczy najbardziej. Twoja Scania jest dosc czysto sklejona i generalnie podoba mi sie. Zapomniales tylko przykleic dodatkowe spojlery pod schodkami (za zderzakiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 27 Lutego 2011 Share Napisano 27 Lutego 2011 No fajnie wygląda.Mam pytanko czy zbiornik paliwa jest malowany czy taki orginał niklowany.Zastanawiam się nad kupnem tego modelu i powiem ,że jest rewelacyjny po sklejeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boro18a Napisano 27 Lutego 2011 Autor Share Napisano 27 Lutego 2011 No fajnie wygląda.Mam pytanko czy zbiornik paliwa jest malowany czy taki orginał niklowany.Zastanawiam się nad kupnem tego modelu i powiem ,że jest rewelacyjny po sklejeniu. dzięki, jeśli chodzi o zbiornik paliwa to w oryginale jest czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 27 Lutego 2011 Share Napisano 27 Lutego 2011 Witaj! Jak na pierwszy model to wyszedł ci świetnie - jeśli chodzi o czystość sklejenia i wrażenie estetyczne. Szkoda że go nie pomalowałeś, no ale mam nadzieję że następne już będą z relacjami na forum i z porządnym lakierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boro18a Napisano 27 Lutego 2011 Autor Share Napisano 27 Lutego 2011 Mam jeszcze coś w zanadrzu dla Was, niedługo pokaże - kwestia kilku dni. Dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 27 Lutego 2011 Share Napisano 27 Lutego 2011 Jak na pierwszy model to wyszło Ci nawet fajnie. Jeśli mogę to przyczepię się do osłony przeciwsłonecznej - jest przyklejona "do góry nogami" . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody Napisano 28 Lutego 2011 Share Napisano 28 Lutego 2011 Z porównaniem do mojego, pierwszego modelu, miszczostwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlo76 Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Zamórowało mnie. Przepiękny Model ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAVERICK27 Napisano 6 Maja 2011 Share Napisano 6 Maja 2011 Bardzo fajnie. nawet nie zauważyłem że nie jest pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzu46 Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 No no no Model piękny i chyba sobie kupie jakiegoś trucka bo mi smaka zrobiłeś pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi