technik Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 Witam wszystkich serdecznie. Mam problem z pomalowaniem mojego Su-35, ponieważ w instrukcji nie jest ani słowem wspomniane o kamuflażu i barwach. Interesują mnie niebieski i szary kamuflaż ale innymi też nie pogardzę, ponieważ mogą bardziej pasować do mojego modelu. Bardzo proszę o pomoc! Z góry dziękuję Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 Chyba pomysliels miejsca na to pytanie proponuje zaczac tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technik Napisano 12 Marca 2011 Autor Share Napisano 12 Marca 2011 Uważam, że nie pomyliłem miejsc. Sądzę,że znajdą się osoby, które chcą pomóc i prześlą schemat malowania. A co do Googli to szukałem tam kawał czasu i nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 Sprecyzuj "kawal czasu" bo ja znalazlem, zanim odpowiedzialem na Twoje pytanie. I nie zasmiecaj forum tak prozaicznymi pytaniami, bo przez takich jak kolega forumowiczow osoby majace naprawde problem ze znalezieniem czegos sa traktowane podobnie. Jaki to model skoro w instrukcji nie ma nic o wzorze malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technik Napisano 12 Marca 2011 Autor Share Napisano 12 Marca 2011 piszesz że znalazłeś, wiec podaj link i jest po temacie właśnie takimi odpowiedziami zaśmiecasz forum może nie umiem znaleźć , fakt jest taki że nie mam schematu malowania samolotu SU -35 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 Drogi kolego modelarstwo to zabawa dla ludzi kreatywnych. Wiec zamiast pisac bezsensowne posty - pytania poswiec wiecej czasu i energii a wierz mi znajdziesz to czego szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi