BALROG Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 Witam koledzy Poszukuje skanów Blaszek do modeli w skali 1:72 Do U-bootów VIIc i VIIc/41 Potrzebne mi dokładne skany chodzi mi szczegulnie o pokłady główne i pokłady mostka reszta rzeczy mnie nie interesuje Skan najlepiej zapisany w formacie PDF chodzi mi o trzymanie skali bo bede miał mniej zabawy w przeskalowywanie do 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Marca 2011 Super Moderator Share Napisano 15 Marca 2011 widze, że Kolega szykuje się do MEGA planu Póki co do swojej "72" nie mam żadnych blaszek więc nie jestem w stanie pomóc ale trzymam kciuki za powodzenie kolejnego projektu. Pewnikiem będzie jeszcze lepszy niż poprzednie Oj, już nie mogę się doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi