cegie Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Witam. Nie bardzo wiem, gdzie umieścić tegoż posta. Jakby co, to proszę go przerzucić. W załączeniu skan oryginalnych kalek do modelu jak w temacie. Revell kit number: 1506. created by picasa2html.com Pozdrawiam CeGie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldemar54321 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Chceż je kupić czy sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Kolega wrzucił tylko skan, jakby ktoś chciał sobie coś z nich wykorzystać to może sobie to obrobić w programie graficznym i wydrukować/ zlecić wydrukowanie na papierze do kalek i ma gotową kalke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cegie Napisano 21 Marca 2011 Autor Share Napisano 21 Marca 2011 Chceż je kupić czy sprzedać. Witam. Nie dopisałem w jakim celu je umieściłem (mój błąd), ale kolega Sandi to za mnie zrobił. Pozdrawiam cegie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi