yemas Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Witam. Poniżej chciałbym przedstawic Wam dawno temu ukończony model Dafa.mile widziane komentarze i opinie z Waszej strony.Mam nadzieje ze się spodoba.Koniec pisania oto foty:) Pozdrawiam Przemas. FOTY: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Hmmm, widzę bardzo ładnie i czysto sklejony model, kolorystyka ok, ale czy mi się wydaję, czy kabina nie jest pomalowana?Z resztą rama chyba też nie... + za pięknie pomalowane felgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Naprawdę zrobił na mnie wrażenie. Tylko szkoda ze malowanie kloszy w samej ciężarówce jest chyba robione jakąś nieprześwitującą farbką i że nie pokusiłeś się o zrobienie porządniejszych lamp w naczepie (bo to co robi italeri nie jest szczególnie ładne ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Przede wszystkim witam kolegę z okolicy Model prezentuje się bardzo ładnie i robi wrażenie jak na zestaw "pudełkowy" Szkoda że nie jest pomalowany ale na pierwszy rzut oka tego nie widać bo bardzo czysto i schludnie sklejony. Gratuluję ładnego modelu PS: Do Inowrocławia się wybierasz kolego na konkurs? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAY_R Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Ale czad Ci to wyszło, już widzę tą naczepę w niebieskim. bo szukam takiej. Jest bardzo podobna do mojego fliegla co jeździłem. Jak uda mi się kupić MAN'a TGA i tą naczepkę, to skleję sobie mojego Maniutka w skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yemas Napisano 31 Marca 2011 Autor Share Napisano 31 Marca 2011 witam wszystkich.Dzięki za komentarze:)nie myślałem że się spodoba:) Zestaw prosto z pudła niestety nie malowany gdyż to początki mojej przygody z modelarstwem .Teraz żałuje ,ale mnie i moim najbliższym się podoba:D Krzychu126 Witam Witam:D na konkurs prawdopodobnie się wybiorę ale raczej jako zwiedzający:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi