yemas Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 Witam. Poniżej chciałbym przedstawic Wam dawno temu ukończony model Dafa.mile widziane komentarze i opinie z Waszej strony.Mam nadzieje ze się spodoba.Koniec pisania oto foty:) Pozdrawiam Przemas. FOTY: Cytuj
Młody Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 Hmmm, widzę bardzo ładnie i czysto sklejony model, kolorystyka ok, ale czy mi się wydaję, czy kabina nie jest pomalowana?Z resztą rama chyba też nie... + za pięknie pomalowane felgi. Cytuj
Rabbit666 Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 Naprawdę zrobił na mnie wrażenie. Tylko szkoda ze malowanie kloszy w samej ciężarówce jest chyba robione jakąś nieprześwitującą farbką i że nie pokusiłeś się o zrobienie porządniejszych lamp w naczepie (bo to co robi italeri nie jest szczególnie ładne ) Pozdrawiam Cytuj
Krzychu126 Napisano 31 Marca 2011 Napisano 31 Marca 2011 Przede wszystkim witam kolegę z okolicy Model prezentuje się bardzo ładnie i robi wrażenie jak na zestaw "pudełkowy" Szkoda że nie jest pomalowany ale na pierwszy rzut oka tego nie widać bo bardzo czysto i schludnie sklejony. Gratuluję ładnego modelu PS: Do Inowrocławia się wybierasz kolego na konkurs? Pozdrawiam! Cytuj
JAY_R Napisano 31 Marca 2011 Napisano 31 Marca 2011 Ale czad Ci to wyszło, już widzę tą naczepę w niebieskim. bo szukam takiej. Jest bardzo podobna do mojego fliegla co jeździłem. Jak uda mi się kupić MAN'a TGA i tą naczepkę, to skleję sobie mojego Maniutka w skali Cytuj
yemas Napisano 31 Marca 2011 Autor Napisano 31 Marca 2011 witam wszystkich.Dzięki za komentarze:)nie myślałem że się spodoba:) Zestaw prosto z pudła niestety nie malowany gdyż to początki mojej przygody z modelarstwem .Teraz żałuje ,ale mnie i moim najbliższym się podoba:D Krzychu126 Witam Witam:D na konkurs prawdopodobnie się wybiorę ale raczej jako zwiedzający:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi