camullus Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów! Założyłem nowy wątek, ponieważ potrzebuję pomocy. Otóż postanowiłem po 15 latach wrócić z dużo większym zaangażowaniem do tego wspaniałego hobby. Na strychu odnalazłem stare modele czy raczej zabawki i teraz chcę je rozebrać i zrobić z nich modele przez "M". Niestety po tych latach wyleciały mi nazwy niektórych samolotów. I tu moja prośba. Dodaje zdjęcia z niezidentyfikowanymi samolotami, a tych, którzy wiedzą co to za samoloty proszę o podanie ich nazw. Chętnie też przyjmę, jeśli ktoś posiada plany tych modeli, schematy malowania itp. W razie czego, piszcie na PW lub septimus@op.pl. Dziękuję [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Witam. 1. To jest chyba - Reggiane Re.2000 2. Grumman TBF Avenger 3.Martin Maryland Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camullus Napisano 2 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Witam.1. To jest chyba - Reggiane Re.2000 2. Grumman TBF Avenger 3.Martin Maryland Krystek. I wszystko passssuje!!! Dzięki Krystek za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi