damiusz Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Model zbudowany w 2007. Proszę o ocenę. Pozdrawiam. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Kalki słabo wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiusz Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Kalki słabo wyszły Prawda. Sam zobaczylem to dopiero na zdjęciach( tak sobie myślę,że chyba powinienem fotografować kolejne etapy budowy modelu, bo na zdjęciach dużo więcej widać). Jednak warto robić galerie starych swoich modeli, nawet jeśli niewielu forumowiczów zechce je komentować, to jest to przynajmniej okazja do autorefleksji modelarskiej. Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Kalki słabo wyszły Prawda. Sam zobaczylem to dopiero na zdjęciach( tak sobie myślę,że chyba powinienem fotografować kolejne etapy budowy modelu, bo na zdjęciach dużo więcej widać). Jednak warto robić galerie starych swoich modeli, nawet jeśli niewielu forumowiczów zechce je komentować, to jest to przynajmniej okazja do autorefleksji modelarskiej. Pozdrawiam i dziękuję Masz zupełną racje. Moje stare modele wylądowały w śmieciach po remoncie mieszkania było to jakieś 10 lat temu i nie mam możliwości spojrzeć wstecz, a szkoda. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Całkiem ładmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi