wosiek Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Przedstawiam model, który wykonałem już jakiś czas temu. Malowanie pędzel (Humbrol), brudzenie pigmenty MIG i oleje. To co widzicie to zdobyczny KV-1 uzbrojony w 7,5 cm armatę KWK 40 L/43 ze zdemontowaną z PzKpfw IV wieżyczką dowódcy. Wyprodukowano tylko jeden egzemplarz, który był używany przez 204 Tank Regoment 22 Dywizji Pancernej. Scenka przedstawia rejon Biełgorodu w 1943 r. Dość przynudzania, teraz foty : Komentarze i uwagi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy. Bardzo udany model. Podstawka - super, bale z tyłu - super, łańcuch - super (gdzie ci się udało takie maleństwo dostać?). Roślinność - super. Szczególnie ładnie wyszła trawa. Właściwie jedyne do czego się mogę przyczepić to figurki. Odbiegają niestety jakością od reszty zestawu. No i te bagaże z tyły. Ładnie wykonane ale umieszczone trochę nie teges. Zdejmij ich trochę, będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Lubię takie klimaty. Bardzo dobry model. Całość fajnie się komponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2011 .... Właściwie jedyne do czego się mogę przyczepić to figurki. Odbiegają niestety jakością od reszty zestawu. No i te bagaże z tyły. Ładnie wykonane ale umieszczone trochę nie teges. Zdejmij ich trochę, będzie git. Co do figurek to faktycznie nie jest moja mocna strona, ale obiecuję, że się będę starał choć to już nie to oko Odnośnie bagaży sprawdzę jak to będzie wyglądało ( w moim odczuciu) po ich "przerzedzeniu". Co prawda w naturze nie jest tak żle, ale... ( zresztą detale też są trochę przejaskrawione (zdjęcia robiłem na dużej "rozdziałce") i w rzeczywistości nie kują tak bardzo w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam Model bardzo mi się podoba fajnie się komponuje z podstawką -możesz napisać jak wykonane roślinki ? Jedyne co mi się mniej podoba to ten golas we włazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDamian Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Proszę zbliżenie na gąski(bardzo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Proszę zbliżenie na gąski(bardzo). Nie ma sprawy Witam Model bardzo mi się podoba fajnie się komponuje z podstawką -możesz napisać jak wykonane roślinki ? Jedyne co mi się mniej podoba to ten golas we włazie Drzewa to drut i siatka Polak, krzaki Polak. Co do golasa to scena jest z lipca i jak to mówił Wichura w "Czterech pancernych" pod pancerzem duszno L) .... No i te bagaże z tyły. Ładnie wykonane ale umieszczone trochę nie teges. Zdejmij ich trochę, będzie git. Tak lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 To co napisali przedmówcy. Czołg dobrze wykonany a kukiełki tylko psują efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi