Hamilkar Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Witajcie Koleżanki i Koledzy ! Mam pytanie : Jaki wybrać model w skali 1/48 Mirage III CJ : 1. Eduard "Profipack" czy 2. Hobby Boss ? Eduard ma swoje mankamenty, które znam, ale nie mam pojęcia jaki jest Hobby Boss. Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 A jakie są te mankamenty Eduarda? Pytam bo mam tego Hobby Bossa, ale nie wiem na co zwrócić uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2011 A jakie są te mankamenty Eduarda? Pytam bo mam tego Hobby Bossa, ale nie wiem na co zwrócić uwagę Pewne egzemplarze tego modelu mają lekko zwichrowany kadłub i trzeba go prostować, bo jak skleimy dziób, to sporo odstają od siebie obie połówki kadłuba. Ale tak jak wspomniałem, tak było w moim egzemplarzu, który sprzedałem, niekoniecznie tak musi być we wszystkich. Chodzi mi o detale i zgodność z oryginałem, bo tu Eduard jest dobry, nie mam pojęcia jak wygląda pod tym względem Hobby Boss. Pozdrawiam Paweł[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi