Hamilkar Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Witajcie Koleżanki i Koledzy ! Mam pytanie : Jaki wybrać model w skali 1/48 Mirage III CJ : 1. Eduard "Profipack" czy 2. Hobby Boss ? Eduard ma swoje mankamenty, które znam, ale nie mam pojęcia jaki jest Hobby Boss. Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam. Paweł Cytuj
przemekgksw3 Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 A jakie są te mankamenty Eduarda? Pytam bo mam tego Hobby Bossa, ale nie wiem na co zwrócić uwagę Cytuj
Hamilkar Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Napisano 9 Kwietnia 2011 A jakie są te mankamenty Eduarda? Pytam bo mam tego Hobby Bossa, ale nie wiem na co zwrócić uwagę Pewne egzemplarze tego modelu mają lekko zwichrowany kadłub i trzeba go prostować, bo jak skleimy dziób, to sporo odstają od siebie obie połówki kadłuba. Ale tak jak wspomniałem, tak było w moim egzemplarzu, który sprzedałem, niekoniecznie tak musi być we wszystkich. Chodzi mi o detale i zgodność z oryginałem, bo tu Eduard jest dobry, nie mam pojęcia jak wygląda pod tym względem Hobby Boss. Pozdrawiam Paweł[/b] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi