Rabbit666 Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Ty ma ktoś może w swoich zasobach, lub zna jakąś stronę, gdzie można by było znaleźć w miarę szczegółowe zdjęcia Audi Quattro w wersji rajdowej? (Jako pomoc przy budowie Quattro od Tamci). Google niestety wypluwa mi albo jakieś średnio udane samoróbki, albo zdjęcia z dość dużej odległości, przez co brak detali o które mi się rozchodzi. O porządnym wnętrzu nie wspominając. Jeśli ktoś może pomóc, to ja będę bardzo wdzięczny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza_GD Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Jakoś nie chcę mi się wierzyć że nie możesz znaleźć. Szukaj w google audi quattro UR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Nadal nic. Tylko jakieś podejrzane zdjęcia silnika, które nie wiadomo od jakiej wersji faktycznie są. Poza tym same zdjęcia nadające się bardziej na tapety niż zdjęcia pomocnicze przy budowie. Zostaje mi tylko opierać się na instrukcji i własnej inwencji, ale jeszcze będę szukał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza_GD Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Czas szukania------> poniżej minuty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Zawsze coś, ale nadal to tylko 2 zdjęcia z zewnątrz Chyba że ja - sierota - znowu czegoś nie widzę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza_GD Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Szukaj szukaj, wrzuć jeszcze hasło Michelle Mouton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi