hubert72 Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Wrzucam in-box modelu BWP-1 od armo . Powiem tak : Sam zestaw nie jest skomplikowany w budowie , zawiera raptem kilkadziesiąt części z czego duża większość to el. podwozia . Części odlane dość dobrze , ale wiadomo jest to jeden ze starszych produktów ARMO więc wiadomo czego się spodziewać . Problem przy budowie mogą stanowić papcie, które ciężko będzie uformować... . Pojazd będzie oczywiście w polskich barwach (34BKPanc) stosowne kalki oczywiście mam Drobnicy nie obcykałem ale żeby było wiadomo co i jak wrzuciłem instrukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Mam kilka wypustów Armo. Co mnie zawsze boli to zamknięte włazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 23 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2011 To fakt , włazy otwarte by się przydały -dremel w dłoń i heja tak też chyba zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 To fakt , włazy otwarte by się przydały -dremel w dłoń i heja tak też chyba zrobię Wczoraj tak dokładnie zrobiłem w SKOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Hubert dzięki za In-boxa A co do tych włazów to mi się podobają zamknięte(nie lobie jak coś jest w modelu pootwierane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi