Marcin93 Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Witam. Model wykonałem ho ho ho i jeszcze dalej. Dokończyłem go w Listopadzie jednak dopiero teraz zebrałem się by go pokazać na forum. Ogólnie model był skończony w roku 2008, ale uznałem, że brakuje mu czegoś i dodałem ładunek na pace, wash, poprawiłem obicia, dodałem wycieraczki. Model otrzymał wyróżnienie na V Konkursie Modelarskim w Grudziądzu i drugie miejsce na V Memoriale w Gdańsku. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania to śmiało I zdjęcia bez tła : Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Kolejny ładny model, tylko mogłeś coś więcej dać na pakę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejooo Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Jakiś rowerek czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Dziękuje za komentarze Wiem, że powinno być więcej na pace, ale nie miałem pomysłu jak go bardziej obładować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Dziękuje za komentarze Wiem, że powinno być więcej na pace, ale nie miałem pomysłu jak go bardziej obładować Może nie jest to jakiś szczegulny pomysł, ale na pakę możesz dać np. zapałki (oczywiście bez tych główek z siarką ) jako jakieś belki, lub jak masz beczkę w tej skali to napewno się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Zacnie, nie powiem. Model przyjemny dla oka. Kolorek, obicia i ogólny odbiór jak najbardziej OK. Niestety Academy nie popisało się i wypuściło pokaźnego babola. Jak widać na zdjęciu, (zdj. gdzieś z google) podnóżek (czy jak go tam zwał) pod drzwiami jest nieco cofnięty. Academy zrównało go razem z drzwiami. Roden pod tym względem jest lepszy. W modelu brakuje łopaty, kilofa, notka, lusterka. Wycieraczki były montowane od góry. szczegulny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi