Skoti Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 http://www.iaf.org.il/5642-35655-en/IAF.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Niezłe, warte przeczytania. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2011 A najciekawsze w tym wszystkim jest to, że były to polskie Migi . Info od kolegi, który w tamtym czasie służył w polskim lotnictwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 A najciekawsze w tym wszystkim jest to, że były to polskie Migi . Info od kolegi, który w tamtym czasie służył w polskim lotnictwie. W trakcie czytania się zastanawiałem skąd przyleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Skoti nie trzeba mieć znajomości w siłach powietrznych o tym pisali nawet w Aeroplanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Jedynie usunięto z nich znaki przynależności państwowej i inne pozwalające na identyfikację oznaczenia. Całość - bardzo ciekawa i intrygująca. Ciekawe co mieliśmy w zamian?? Skoti nie trzeba mieć znajomości w siłach powietrznych o tym pisali nawet w Aeroplanie Nie czytuję, bo tutaj nie jest dostępny ;). I jak widać, nie tylko ja o tym nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi