Kamil4721 Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 (edytowane) Pudełko: na pudełku została wydrukowana instrukcja sklejania Kalki: Ramki: Edytowane 1 Maja 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Sic! Wklejaj fotki, a jakieś pliki z wirusami wołają o pomstę do nieba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Rabbit666 Mi się otwieraja normalnie ,żadnych wirów niema. A co fotek to tak jak kolega wyżej napisał staraj się wklejać fotki a nie linki. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Wiem że nie ma żadnych wirusów Przepraszam jeśli kogoś nastraszyłem. Po prostu obowiązuję u nas wklejone zdjęcia, a link do jakiś podejrzanych serwerów już nie za bardzo Ale fotki już ładnie wklejone są, więc już jak dla mnie temat nie było Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Nowość Italeri, czyli bardzo fajnie! Zawartość zestawu do mnie nie przemawia, elementy w zasadzie do przerobienia jednego zestawu ciągnik + naczepa. Kalki to same tablice czyli w zasadzie nic specjalnego, chociaż są tu blachy ruskie i inne ciekawe. Jak dla mnie największym plusem jest cena bo nie przekracza pięciu dyszek, czyli znośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi