Kamil4721 Napisano 1 Maja 2011 Napisano 1 Maja 2011 (edytowane) Pudełko: na pudełku została wydrukowana instrukcja sklejania Kalki: Ramki: Edytowane 1 Maja 2011 przez Gość Cytuj
Rabbit666 Napisano 1 Maja 2011 Napisano 1 Maja 2011 Sic! Wklejaj fotki, a jakieś pliki z wirusami wołają o pomstę do nieba Pozdrawiam Cytuj
paczek1981 Napisano 1 Maja 2011 Napisano 1 Maja 2011 Rabbit666 Mi się otwieraja normalnie ,żadnych wirów niema. A co fotek to tak jak kolega wyżej napisał staraj się wklejać fotki a nie linki. Pozdrawiam Mariusz Cytuj
Rabbit666 Napisano 1 Maja 2011 Napisano 1 Maja 2011 Wiem że nie ma żadnych wirusów Przepraszam jeśli kogoś nastraszyłem. Po prostu obowiązuję u nas wklejone zdjęcia, a link do jakiś podejrzanych serwerów już nie za bardzo Ale fotki już ładnie wklejone są, więc już jak dla mnie temat nie było Pozdrawiam Cytuj
Krzychu126 Napisano 2 Maja 2011 Napisano 2 Maja 2011 Nowość Italeri, czyli bardzo fajnie! Zawartość zestawu do mnie nie przemawia, elementy w zasadzie do przerobienia jednego zestawu ciągnik + naczepa. Kalki to same tablice czyli w zasadzie nic specjalnego, chociaż są tu blachy ruskie i inne ciekawe. Jak dla mnie największym plusem jest cena bo nie przekracza pięciu dyszek, czyli znośnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi