premier1986 Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Podczas gdy ponownie postępują prace przy EF 2000 postanowiłem realizować inne projekty. Jednym z nich jest renowacja starego jak świat HMMWV M-1025 produkcji Academy. Nie prowadzę przy nim jakichś szczególnie wielkich prac. Środek pozostanie jaki był. Model za to dostanie nową farbę możliwe że trochę bambetli i prawdopodobnie w niedalekiej przyszłości stanie na jakiejś małej makiecie. Mam do was dwa pytanka. Jak proponujecie wykonać lusterka bo te gdzieś wywiało i jak wykonać drut kolczasty który będzie na masce w zwoju. Oto parę fotek z lakierni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 .......jak wykonać drut kolczasty który będzie na masce w zwoju. Tutaj znajdziesz to co potrzebujesz http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=107 http://www.soldatinionline.it/Articoli/Tecniche/bD.I.Y-barbed-wires-b.html pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 23 Maja 2011 Autor Share Napisano 23 Maja 2011 Świetna sprawa. Wielkie dzięki. Na pewno się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 3 Lipca 2011 Autor Share Napisano 3 Lipca 2011 Troszku sobie dzisiaj posiedziałem przy HMMWV i jest praktycznie skończony. Jeszcze wycieraczki wkleję i zrobię mu sesję go galerii:D Oto efekty dzisiejszej pracy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 19 Lipca 2011 Autor Share Napisano 19 Lipca 2011 Model ukończony i w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi