Marcin1212 Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 su-47 zvezdy skala 1:72 pomalowany inaczej ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Model został wykąpany w krecie i przemalowany, dlatego kalkomania jest inna. Mam nadzieje że z malowaniem idę w dobrym kierunku patrząc na ostatnie moje modele Czekam na wasze opinnie. Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 No bardzo nowocześnie go malnąłeś coś jak PAKFA50, ale gwiazdy powinny mieć w tym przypadku niebieską obwódeczkę lub jak to ma PAKFA tylko obwódkę czerwoną(coś się srebrzą lekko). A te "503" to od hamerykańskiego efka, co? Co do samego malowania ja większych zastrzeżeń nie posiadam(dysze mi się nie podobają, jakoś mało "metalowe"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslav Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Modelik ładny, lubię te ruskie współczesne samoloty ale skąd to malowanie? Sklejałem go jakieś dwa lata temu i wszystkie malowania jakie znalazłem były czarne z ewentualnymi ciemno szarymi odbarwieniami wynikającymi z eksploatacji. Wypuszczono o ile wiem tylko dwa egzemplarze. Twój kamo jest rzeczywisty czy wymyślony (np. wzorowany na Su-50)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 17 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2011 Witam. Dzięki za pozytywną ocenę, a co do malowania to wzorowałem się na nim : A te "503" to od hamerykańskiego efka dokładnie tak. Jestem pod wrażeniem znajomości tematu. Modelik ładny, lubię te ruskie współczesne samoloty ale skąd to malowanie? Sklejałem go jakieś dwa lata temu i wszystkie malowania jakie znalazłem były czarne z ewentualnymi ciemno szarymi odbarwieniami wynikającymi z eksploatacji. Wypuszczono o ile wiem tylko dwa egzemplarze. Twój kamo jest rzeczywisty czy wymyślony (np. wzorowany na Su-50)? Co do samego malowania pierwsze było czarne ,ale wyglądał jak kiepsko zrobiona zabawka więc postanowiłem go jakoś ożywić, stąd to malowanie. Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi