LukMon Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 Hej, jako nowy forumowicz chciałbym zapytać o chemię Miga. Postanowiłem uzupełnić swój warsztat o kilka preparatów: Pigment Fixer Oil and Grease Stain Mixture Rainmarks Standard Rust Effects Oraz kilka produktów AK: Streaking Grime for Panzer Grey Rust Streaks Winter Streaking Grime Engine Grime Chociaż nie wiem czy nie zrezygnuję z Miga i nie zdecyduję się jeszcze na kilka płynów z AK. Czy używaliście tych produktów? Jak z przydatnością ich w pracy z modelami? Nie chciałbym zakupić czegoś niepotrzebnego:). No i zamierzam rozpocząć walkę z blaszkami bo mam zakupionego Nosorożca:) w 1:35 i komplet blaszek Parta do niego, więc postawiłem na zaginarkę The smal shop 5". Czy nie będzie za duża jak do tej skali? Jeśli możecie to pomóżcie podjąć decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukMon Napisano 27 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2011 Zrezygnowałem z chemii Miga, zamówiłem tylko fixer do pigmentów, natomiast zastanawiam się nad płynami AK do robienia zacieków, plam itp. Aha no i zaginarka o której wspomniałem jest już zamówiona. Jakie płyny AK mogą się przydać do pancerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi