rsscisly Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 Witam, jestem raczej cichym obserwatorem forum, i ten temat jest moim pierwszym założonym. Nie wiedziałem czy zamieszczenie tej prośby w tym dziale będzie właściwe. W razie czego prosiłbym moderatorów forum o poradę, gdzie ten wątek powinien się znajdować. Mianowicie mam prośbę do wszystkich forumowiczów o namiary na monografie dotyczące samolotów Extra 300 i Edge 540. Jestem studentem, i muszę dokończyć projekt samolotu. Wybrałem samolot akrobacyjny, a więc muszę posługiwać się wytycznymi certyfikacji CS-23. Jednak znajomość rozwiązań technicznych w tych konstrukcjach bardzo by mi pomogła i przyśpieszyła pracę. Więc jeśli ktoś zna wyczerpujące i profesjonalne tytuły na ten temat, to proszę o podanie wszelkich informacji w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi