Gość Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 (edytowane) Kupiłem to cudo na allegro. Firma to LINDBERGH a skala chyba 1:72. Był już sklejony. Przemalowałem,wyszalałem się z suchym pędzlem ze srebrną i złotą farbą i na to wszystko rdzawy i czarny wash. Jeszcze czeka mnie malowanie podstawki i dopracowanie dolnej części "kadłuba":) (jak mi powie ktoś jak zrobić ścianę skalną to może zamiast podstawki będzie dioramka z F-18:)) Jak na razie wisi pod sufitem z przeciwnikiem z innej galaktyki:) Krytyka mile widziana Edytowane 5 Maja 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapcok Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Jak dla mnie to SUPER,opłacilo się pędzlowanie na sucho,bardzo ładnie to wyszło,mam nadzieje ze zobacze go kiedyś na własne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi