MWALLO Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 (edytowane) Jeszcze tylko spasować "skorupkę" swimma i będzie super:) Edytowane 6 Maja 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 6 Maja 2007 Autor Share Napisano 6 Maja 2007 (edytowane) cos problem z fotkami Edytowane 6 Maja 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Moze cos wiecej o samych modelach i wykonanych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Albo lepsze fotki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 Jak dla mnie to plandeka na jednym i drugim za bardzo się swieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roni526 Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 Fajny model na serio. Super zrobiony tylko mam jedno pytanie z czego zrobiłeś szkło do przedniej szyby? Pozdrowienia roni526 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 11 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2007 ="roni526"]Fajny model na serio. Super zrobiony tylko mam jedno pytanie z czego zrobiłeś szkło do przedniej szyby? Pozdrowienia roni526 Witam "Szkło" to seryjna szybka załączna w zestawie Tamiya. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi