konzo Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Witam. Mam na imię Konrad i mam 13 lat. Maluję od dłuższego czasu pędzlem lecz miałem okazje kupić inhalator pari boy za 30 zł więc postanowiłem zaopatrzyć się również w aerograf. Moje pytanie brzmi: Jaki aerograf do 50 zł. Jestem początkujący. Dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Raczej żaden, ewentualnie Ab-1001 PS. Mogę się mylić, może sa aerografy do 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Mylisz się EW-550A bez problemu kupisz do 50 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Bez problemu kupisz aerograf za 5 dych np.ten: http://allegro.pl/aerograf-k130-air-bru ... 82234.html używam identycznego/jeszcze bez pokrętła z tyłu/od ponad 4 lat ,pomalowałem kilkanaście modeli np.ten: viewtopic.php?f=64&t=26209 i jest OK,trzeba uważać na dyszę żeby gwintu nie przekręcić,najlepiej dokręcać palcami lub z wyczuciem kluczem i na igłę żeby nie zgiąć/łatwo wyprostować na szkle/ Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konzo Napisano 12 Lipca 2011 Autor Share Napisano 12 Lipca 2011 Mógłbym o ponowne przesłanie linku bo ucieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariel007 Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 Mógłbym o ponowne przesłanie linku bo ucieło Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę alle frazę "k130" i wybrać dział modelarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konzo Napisano 12 Lipca 2011 Autor Share Napisano 12 Lipca 2011 Już zamówiłem EW-550A. Powinien dojść na czwartek, piatek. Jak podłącze go pod Pari to może zrobie piewszą relację. Dziękuję wszystkim którzy odpisali na moje pytanie. Pozdrawiam konzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi