MICHAŁ R Napisano 16 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam Myski . Sam ubolewam że nie zrobiłem uciekających Helmutów ale po prostu takie figurki miałem zrobione to takie dałem . Pierdoły w obejściu już się tworzą . Szlak bojowy Vickersów jest materiałem na całą masę ciekawych dioramek niestety wrześniowe klimaty są odstawione trochę na boczny tor przez modelarzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymek98 Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Cześc mam pytanie w jakiej proporcji dałeś wody i wikolu przy namaczaniu chusteczek higienicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHAŁ R Napisano 3 Maja 2012 Autor Share Napisano 3 Maja 2012 Witam, nigdy nie zwracałem uwagi na proporcje przy namaczaniu chusteczek na grunt. Około pół na pół. W razie jakiś pytań pisz na PW Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymek98 Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi