ShaDow FoX Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Witam Przeglądając jakiś czas temu złom modelarski, postanowiłem skleić coś SF. Po dłuższych oględzinach pozostałości, doszedłem do wniosku, że będzie to Tesla Tank na podwoziu Revell'owskiego Leoparda 2A4. Reszta zlepku to części zabawek, kulki ASG, koła T34. Taka tam twórczość własna pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 Fajny, wykonany w bardzo radzieckim stylu Jeśli mogę tak to ująć - ma swój klimacior Podoba mi się pomysł działa Tesli oraz wściekłozielony kolor radioaktywnego szlamu (tylko co on robi na tyle działa?). Nie podoba mi się za to miejsce klejenia dwóch kawałków gąsienicy - jest tam taki nieciekawie wyglądający kant,na przedostatnim zdjęciu strasznie daje po oczach. Poza tym - bardzo pozytywnie. Poasowałoby jeszcze tło z czerwonym niebem i konturami jakiejś elektrowni nukleanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 18 Lipca 2011 Autor Share Napisano 18 Lipca 2011 Dziękuję bardzo, cieszę się, że się podoba. Faktycznie gąsienica babol jak się patrzy Szlam z tyłu wieży ? Hmmm nie wiem jakoś tak mi się bardzo kojarzy z post-apokaliptycznym klimatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 Faktycznie gąsienica babol jak się patrzy To nie ma co patrzeć na tego babola Trza to poprawić , albo podgiąć i skleić na nowo albo podpiłować pilnikiem lub papierem ściernym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi