Nugget Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 Kamuflaz na BMW rzadko się zdarzał i ten to może być s-f, ale to mój pierwszy w życiu kamuflaż został zrobiony od ręki. Pozostało pomalować odpowiednim kolorem siedzenia silnik przy którym zacząłem dłubać nie wiem czy dobry kolor. I nie wiem czy rurę wydechową też na inny kolor ?? Opony pomalować, i muszę się coś doradzić to dość stary model, i jestem załamany bo kalki zżółkły nie wiem co robić w miejscu gdzie powinny być białe są żółtawe czy da się im przywrócić kolor ? I już pytałem na jaki kolor tą rurę ?? Z góry dziękuję za rady i odpowiedzi.' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotek Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 O ile pamiętam rury na jakiś ciemny metaliczny, a co do kalek niewiem czy da się coś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 1 Marca 2012 Autor Share Napisano 1 Marca 2012 ło ześ kotleta odgrzał Model dawno juz temu zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi