fazzi Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Witam, chciałbym zaprezentować wam moją kolejną pracę: model rosyjskiego czołgu T-34/76 wz.1941 produkcji Dragona. Wszystko poza drucianymi "poręczami" i jednym tłumikiem jest z pudła. Na początek powiem trochę o samym modelu : sam kadłub jest wykonany świetnie, natomiast wieżyczka... Nie wiem czym było to spowodowane ale miała mnóstwo nadlewek, a detale były "pozaokrąglane". Mimo wszystko w porównaniu do np. Airfix'u wypada świetnie. Co do malowania: kolejność była następująca: podkład>preshading>kolor bazowy>sidoluks>kalki>wash>obicia>lakier matowy. Model wydaje mi się całkiem niezły ale ocenę pozostawiam Wam ;o) pozdrawiam Fazzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Jak dla mnie bardzo ładny taki radziecki ale nie przemawiają do mnie uchwyty, czy aby na pewno dobrze je odwzorowałeś ? W ogóle na tym pojeździe były ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fazzi Napisano 21 Lipca 2011 Autor Share Napisano 21 Lipca 2011 Poręcze były, ale tam gdzie u mnie jest jedna, na prawdę były dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi