Tomek1411 Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Witam! Szukałem po internecie tych przelicznika i niestety nie znalazłem. Potrzebowałbym przelicznik na farbę humbrola następującej farby: Pactra A114 Olive Drab Lub ewentualnie jeśli zna ktoś nazwy farb do PT-91 twardy (Chodzi o zielony zasadniczy i ten brązowy wchodządzy w czerwień czy jak to ten kolor nazwać) Druga prośba: Czy mógłby ktoś z szanownych kolegów napisać mi jakie farby humbrola trzeba użyć do pomalowania polskiego F-16D (4083)? Chodzi mi o spis farb i jakby się dało ogólny schemat malowania. Pozdrawiam Tomasz Cytuj
elcin Napisano 9 Sierpnia 2011 Napisano 9 Sierpnia 2011 Olive Drab to jest dość popularna nazwa wśród farb. Tu masz przelicznik do Pactry, tak na zaś : http://hobby.home.pl/pactra.html . Nie ma akurat przelicznika do a114 ale z chwili w googlach napisze ci, że Olive Drab humbrola to H66 albo H155 (jaśniejsza) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi