premier1986 Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Model ten kupiłem na allegro jako używany. Poskładany był całkiem dobrze. Stan w jakim go kupiłem to pomalowana i sklejona kabina (wraz z elementami fototrawionymi) sklejony kadłub. Mi pozostało malowanie brudzenie złożenie skrzydeł uzbrojenia i podwozia. Jako ze miałem odpowiadające kolory z farb Revell i Humbrol postanowiłem pomalować go tymi właśnie emalimi. Oczywiście wcześniej zrobiłem cieniowanie. Do tego postanowiłem że model będzie dosyć mocno stargany przez życie. Zrobiłem obicia gąbką i srebrną farbą i dałem 2 kolorowy wash. Efekt powoli mnie zadowalał ale dopiero po suchym i prawie suchym pędzlu i uwaleniu komór podwozia efekt mnie zadowolił. Oto co powstało. Proszę o opinie i krytykę (konstruktywną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi