Nugget Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Jest to może nie najnowszy zestaw ukraińskiej firmy Master box, ale dostałem go w prezencie i przypadł mi do gustu, dlatego chciałem go polecić i zaprezentować. Na początku pudełko znany A.Karaschuk ukazał na nim wspaniale scenę, którą będzie można uzyskać, dzięki temu zestawowi : Figurki, wyposażenie. Pan Gagarin twórca figurek, świetnie oddał zagięcia mundurów, wyposażenie jest genialnie odwzorowane, ale moim zdaniem co najważniejsze, nie będzie smętnych twarzyczek (tak jak w przypadku figurek dragona czy Miniartu) są idealnie dopasowane do scenki, owszem można je wymienić, bo to nie to samo co głowy Horneta, ale jak na plastik, moim zdaniem są bardzo fajne. Możliwe, ze na zdjęciach nie oddam dbałości szczegóły, ale mogę przyznać z ręką na sercu, szczegóły jak medale, guziki, są tu dobrze zaznaczone, co ułatwi na pewno malowanie. Mi do gustu przypadła figurka oficera niemieckiego. Kolejnym fajnym pomysłem autora figurek, jest zamiana broniami, chodzi mi tu o to, że dostaniemy jednego Niemca z pepeszką, a jednego Ruska z mp-40, co na froncie wschodnim się zdarzało. Teraz zdjęcia Zestaw gorąco polecam, odeślę jeszcze do strony producenta, http://www.mbltd.info/3571.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi