Marcin1212 Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Witam. Zapraszam do galeri mojego pierwszego niemieckiego samolotu. Revela pewnie wszyscy znają więc rozpisywac się nie będę (oszklenie fatalne) Oto zdjęcia; I to tyle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JETO Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Ogólnie to ładnie się prezentuje. Uważam, że kalki dobrze położone ( nie widać filmu ). Kują w oczy tylko kilka rzeczy. Po pierwsze, zrobiła ci się gdzie nie gdzie jakaś kaszka na modelu. Po drugie antena straszy bo jest nie dorobiona na łączeniu. Obetnij nadmiar ile się da a resztę ostrożnie nadtop rozgrzaną żarówką. Zobaczysz będzie wyglądało o wiele lepiej. Trzecią kwestią jest wspomniane przez Ciebie oszklenie. Następnym razem spróbuj wygładzić papierem 2500 a potem wypoleruj pastą do zębów. Na koniec jak jeszcze nie będziesz zadowolony to możesz zanurzyć owiewkę w Sidoluxie odsączyć nadmiar i zostawić do wyschnięcia jakąś dobę i wypolerować. Kosztuję to troszkę pracy ale zobaczysz, że model się odwdzięczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 31 Października 2011 Autor Share Napisano 31 Października 2011 Witam. Miło Mi że się podoba, co do anteny to już poprawiona a z tą kaszką to sam nie wiem jak powstała Kalki kładzione na humbrolu "gloss 35" a nie jak zawsze na sidoluxa i użyłem poraz pierwszy płynu na kalki vamod Dziękuje za porade co do oszklenia pewnie przyda się w przyszłości jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 1 Listopada 2011 Autor Share Napisano 1 Listopada 2011 witam dziękujemy za słowa krytyki kolory kamuflażu były robione z tego co miałem a wydawało mi się że są ok Praca przy budowie modelu sprawiła mi dużo przyjemności (a oto w tym wszystkim chodzi) Na merytoryce się nie znam wię wygąda jak wygląda Dla mnie jest ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi