laskonogi Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 kontynuując fascynacje tą skalą, mój francuski kontakt dosłał mi nastepujący model. T-26 firmy gaso.line zapraszam do oglądania http://mojemodelarstwo.blogspot.com/2011/11/model-t-26-148-gasoline.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 No - ładny odlew i konstrukcja...Zwłaszcza wózki układu jezdnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 6 Listopada 2011 Autor Share Napisano 6 Listopada 2011 no jak na tą firmę to powiem jeden z lepszych odlewów jakie widziałem, az mnie kusi aby zrobić z tego 7TP tylko ilość dorabianych części - szczególnie wieża mnie przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 6 Listopada 2011 Autor Share Napisano 6 Listopada 2011 tak na marginesie ciekawe ze jest tak duży rozstrzał pomiędzy pojazdami a figurkami - te sa zrobione naprawdę bardzo dobrze jak będę miał chwile czasu dam inboxa ze spadochroniarzy spod monte cassino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi