parcink Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Witam , pełen obaw przy mistrzowskich wykonaniach waszych modeli postanowiłem pokazać moj pierwszy w tej skali oraz tematyce i po 10 letniej przerwie ulepek ;) model jeszcze w 100 % nie ukończony ale ze względu na to iz miałem możliwość skorzystania z aparatu pstryknąłem parę zdjęć , proszę o przymrożenie oka na niedoróbki , przy następnym będzie lepiej ps. nazwa wyszla podczas prania bo skakanka raczej DARK nie jest wiec została tylko Diamentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Witaj, model fajny, aczkolwiek napisales ze jeszcze nie skonczony, wiec licze, ze pomalujesz uszczelki, dodasz chlapacze itp. Czy mi sie tylko wydaje, czy swiatla sie w niej swieca? Widac to na pierwszym zdjeciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parcink Napisano 19 Listopada 2011 Autor Share Napisano 19 Listopada 2011 Z uszczelkami moze być problem natomiast chlapacze itp dostanie na dniach , tak sa diodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 I nie zapomnij o liniach podziału. Będą niezbędne Następnym razem skórę we wnętrzu pociągnij może jakimś półmatem, bo teraz za bardzo się świeci. Będziesz polerował lakier? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi