guzik1202 Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Swietnie to wszystko wyglada, ale ja bym ta Scanke lekko przybrodzil, bo wszystko masz praktycznie w macie i nie bardzo to pasuje takie czyste zostawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2011 Witam Ciesze sie za jakos mi wychodzi.Z brudzeniem poczkem do konca modelu,zalezy co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 13 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2011 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2011 Witam Prawie juz koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 15 Grudnia 2011 Share Napisano 15 Grudnia 2011 Model nabiera ksztaltu. Nie podoba mi sie to boczne okienko w kabinie, nie wiem po jaka cholere Italeri nie zrobilo normalnego przetloczenia zamiast dziecinnej szybki. Jak jeszcze dasz rade to moglbys tam powiesic jakas zaslonke (z drugiej strony tez, zeby zachowac symetrie), zeby zaslonic jakos ta lezanke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2011 Witam JUz wszystko posklejane do kupy przy nastepnym modelu bede cos kombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi