Andzelo77 Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Witam serdecznie wszystkich na forum. Chciałbym zaprezentować mojego Wrecka. Ostanie modele sklejałem 15 lat temu a teraz w celu odstresowania się znów postanowiłem do tego wrócić. Może w porównaniu do waszych modeli (chylę czoła naprawdę niektóre niesamowite) nie jest to szczyt artyzmu, aczkolwiek można zawsze przedstawić i posłuchać uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Swietny model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Nie jest źle Ja bym wymienił dwie rzucające się mocno w oczy : - skórka pomarańczy - postrzępione linie (trzeba używać taśmy maskującej) - na piątej fotce wydaje mi się, że tylne blachy ze światłami są źle spasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzelo77 Napisano 29 Listopada 2011 Autor Share Napisano 29 Listopada 2011 Troszkę lewa strona poszła na skos coś w kolejności składania się pokręciło. Co rozumiesz przez skórkę pomarańczy?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Ładny holownik teraz do niego przydała by się jakaś zepsuta ciężarówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 Jak na taka przerwe to nie zapomniales jak sie klei.ładnie i czysto a skórka pewnie w koleinych modelach zacznie znikac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzelo77 Napisano 1 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2011 Coś ze zdjęciami padło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi