darthjacek Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 Coś szybko poszło ja go robie od pół roku i co chwile mnie coś zniechęca i ląduje ponownie w pudle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKa Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 Na moje oko słomiany zapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beba Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 YYYYY, nie wiem co powiedzieć, zaparło mi dech w piersiach a to tylko dlatego, że nie wiem co komentować ... ( nawet inboxa nie było ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 Panowie może nie karmmy Trolla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 Jak kolega będzie chciał wrzucić jakieś foty, to się ze mną skontaktuje i otworzę wątek. Na razie nie ma co komentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi